Costul ghidului sau costul ghidului de trekking în Nepal/Hamal

Costul ghidului sau costul ghidului de trekking în Nepal

Cât costă Ghidul sau Ghidul trekking-ului în Nepal /Kathmandu/Thamel?

Este informat, Nepal Tourism Board (TNB) a decis să interzică și să închidă trekkers (FIT) gratuit individuale în Nepal de la 01.April.20223. Potrivit nepaleză Consiliul de Turism declarația 30% FIT au fost Trekking în Nepal și au luat problema de a obține pierdut fără Trekking Ghid. A fost absolut nesigur și de risc care este zer Nepal Turism Board a forțat prioritate pentru siguranță. În prezent, veți obține permisul de trekking și ghidul de trekking prin agențiile locale de trekking autorizate din Nepal. Ca mai devreme nu te permisul de trekking și Trekking Ghid. Du-te prin agențiile trekking. Mai sus descrise pe baza regulilor TNB, Enjoy Nepal Treks Expedition & Tours (P) Ltd este agenția locală trekking Nepal și calificat pentru a aranja Trekking Ghid, Porter, Porterguide lângă aranjează permisul de trekking, TIMS în fiecare zone trekking din Nepal. Trekking Guide este obligatoriu sau obligatoriu de angajat atunci când călătoriți în Nepal acum, de aceea, în calitate de agenție legală de trekking, vă oferim Ghid de trekking în Nepal. Ghidul nostru de cost sau Trekking Ghidul de cost în Nepal, care este la fel de mai jos: –

Costul nostru Ghid trekking este pe zi 27$ (în acest cost, vom include Trekking Ghid pe zi salariu / Trekking Ghid de asigurare / Trekking Ghid de cazare / Trekking Ghid mese și nu includem Trekking Ghid de transport) Trekking Ghidul de transport costul este solicitat clienților pentru plata suplimentară.

Costul nostru Trekking Porterguide este pe zi 25$ (în acest cost, includem Trekking Porterguide pe zi salariu / Trekking Porterguide Asigurari / Trekking Porterguide Cazare / Trekking Porterguide Mese și nu includem Trekking Porterguide de transport) Trekking Porterguide costul de transport este solicitat clientilor pentru plata suplimentare.

Costul nostru Trekking Porter este pe zi 20$ (în acest cost, includem Trekking Porter pe zi salariu / Trekking Porter Asigurari / Trekking Porter Cazare / Trekking Porter Mese și nu includem Trekking Porter de transport) Trekking Porter costul de transport este solicitat clienților pentru plata suplimentară.

Costul ghidului sau costul ghidului de trekking în Nepal


Noi oferim Trekking Ghid, Porter și Porterguide pentru: –

Regiunea Everest: Va punem la dispozitie Ghid trekking, Porter si Porterguide pentru Everest Base Camp Trekking/Everest Three Pass Trek/Gokyo Trek/Mera Trek/Amphu Lapcha pass Trek/Tashi Lapchha Pass Trek/ deasupra costului ghidului sau ghidului de trekking cost in Nepal pentru pasele mari de aventura Trekking nu acopera ca costul va fi doar pentru Calatoriile Moderate. Pentru o aventură mare trece Trek Trekking Ghid, Porter și Porterguide costul va fi plus. Pentru regiune oferim Ghid trekking, Porter și Porterguide de la Lukla sau Phalu. Când vă oferim Trekking Ghid, Porter și Porterguide de la Lukla apoi turistice nu trebuie să plătească nici un cost de transport pentru personalul dumneavoastră nepalez.

Regiunea Langtang: Oferim Trekking Guide, Porter și Porterguide pentru Langtang Valley Trek, Gosaikunda Trek și Tamang Heritage Trek.

Regiunea Manaslu: Oferim Ghid trekking, porter și Porterguide pentru Manaslu Circuit Trek, Tsum Valley Trek, Rupinala Pass Trek și Ganesh Himal Trek.

Regiunea Kanchenjunga: Oferim Ghid trekking, Porter și Porterguide pentru Kanchenjunga Trek în Nepal.

Regiunea Makalu: Oferim Ghid trekking, Porter și Porterguide pentru Makalu Trek.

Regiunea Mustang superioară: Oferim Ghid trekking, Porter și Porterguide pentru Mustang Trek în Nepal.

Annapurna Regiunea: Oferim Trekking Ghid, Porter și Porterguide pentru Annapurna Base Camp Trekking / Annapurna Circuit Trekking / Ghorepani Poon Hill Trekking / Mardi Himal Trekking / Mohare Danda Trekking / Trekking Khopra și Trekking Dhaulagiri în Nepal.

Regiunea Dolpo: Oferim Ghid trekking, Porter și Porterguide pentru Dolpo Trek în Nepal.


De ce să angajezi Ghidul trekking-ului în Nepal?

Conform deciziei Nepal Tourism Board, Trekking Guide este obligatoriu să se angajeze prin intermediul agențiilor autorizate de trekking din Nepal. Pentru Drumeții individuali liberi, permisul de trekking și TIMS au fost închise. Nepal Consiliul de Turism și TAAN au autorizat agențiile locale juridice Trekking pentru a aranja permisul de trekking, TIMS pentru trekkers turistice și aranja Ghid trekking. Pe baza acestei declarații, agenția noastră de trekking se califică pentru a aranja Trekking Guide, porter și Porerguide cu permis de trekking și TIMS pentru drumeții turistici din Nepal.

-Noi oferim experiență, instruiți și titularul de licență Trekking Ghid în Nepal.

-Ghidul nostru trekking sunt prietenoase, utile, oneste, apte din punct de vedere fizic, flexibile și profesionale.

-Ghidul nostru trekking, Porter și Porterguide acestea sunt trekkers de mare altitudine.

-Ghidul nostru trekking, Porter și porterguide au bine trekking echipamente.

-Ghidul nostru trekking, Porter și Porterguide au cunoștințe despre rutele de trekking.

-Suntem flexibili cu itinerariile tale trekking.

-Vă aranjăm permisele de trekking și TIMS.

-Ghidul nostru trekking, Porter și Porterguide au trekking de asigurare de către o agenție.

De ce să angajezi Ghidul trekking-ului în Nepal?


Cât costă permisul de trekking și TIMS în Nepal?

Costul permisului de trekking depinde și zonele de trekking. Pentru zonele nerestricționate a costat Rs,3000/- Pe persoană pentru țările europene și pentru țările SAARC Rs,1000/-Nepal Tourism Board și TAAN au schimbat regulile pentru TIMS. TIMS va fi esențial pentru toate zonele de trekking din Nepal. Trekkers turistice trebuie să ia obligatorii prin intermediul agențiilor locale trekking în Nepal.

Cât costă permisul de trekking și TIMS în Nepal?


Pentru costul rezonabil ghid sau Trekking Ghid de cost în Nepal Contactati-ne: –

What’sapp: +977-9808042808 (Ras)

E-mail: nepalvisit52@gmail.com sau info@enjoynepaltreks.com

Adresă: Kapan 12 Kathmandu Nepal

Agenția: Enjoy Nepal Treks Expedition & Tours Pvt.Ltd.

Pentru costul rezonabil ghid sau Trekking Ghid de cost în Nepal Contactati-ne: -


 

0  Comments on Costul ghidului sau costul ghidului de trekking în Nepal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Recent Post